Constance Smits

Mijn naam is Constance Smits en ik ben voedingsdeskundige. In 1994 afgestudeerd aan de HBO Biochemie, en in 1995 in Bioprocestechnology. Na jaren gewerkt te hebben aan de ontwikkeling van diagnostische testen voor ziekenhuislaboratoria werd ik gevraagd mee te helpen een bedrijf op te zetten voor het ontwikkelen van diagnostische testen voor depressie. Tijdens de onderzoeken was duidelijk dat voeding een belangrijk onderdeel is van het ziekte proces, tevens werd zichtbaar dat er al veel onderzoek gedaan is naar voedingssupplementen en hun gunstige uitwerking op de mentale gezondheid.

Voor mij werd duidelijk dat ik hier wat mee moest doen.  Vandaar dat ik in 2013 de HBO opleiding voedingsdeskundige, daarna orthomoleculaire voeding, voedingstherapie en nog sportvoeding heb gevolgd met als doel mensen te helpen zo lang mogelijk in goede gezondheid te leven.

Mijn overtuiging is dan ook dat je er van uit moet gaan dat je lichaam prima in staat is zich te herstellen als je maar de juiste bouwstoffen aanlevert, vandaar Elements of Life