onze visie

een gezond leefpatroon

Elements of Life ‘holistische’ visie

Een natuurgeneeskundig praktijk voor gemotiveerde mensen de tools geeft om een vitaler leven te gaan lijden.

Ervan uitgaan dat het lichaam zichzelf geneest zolang je de juiste voorwaarden biedt. Het lichaam is een krachtig en zelfregulerend organisme. Het bezit alle noodzakelijke eigenschappen voor herstel, verjonging en vernieuwing. Het beschikt tevens over een bijzonder efficiënt immuunsysteem dat in staat is de schadelijke indringers af te weren.

Er ontstaat lichamelijk ongemak als het lichaam zich in een toestand van onbalans bevindt. Het lichaam beschikt niet over de optimale voorwaarden die het nodig heeft om zichzelf gezond te houden. Alleen wanneer je lichaam de juiste voorwaarden op geestelijk, fysiek en spiritueel niveau biedt zal het optimaal kunnen functioneren.

Goede gezondheid is een kwestie van een goede balans, net zoals zelfregulering binnen het organisme een kwestie van een goede balans is. Element of Life richt zich op voeding en blokkades als factor van onbalans, wel wordt er aandacht besteed aan onbalans in andere factoren, waar nodig wordt een doorverwijzing naar een desbetreffende arts of therapeut gedaan.

De meeste mensen zien hun gezondheid als iets volkomen vanzelfsprekend. Elements of Life vindt dat je hard moet werken om je lichaam in balans te houden. Hoe eerder we dus bereid zijn de verantwoordelijkheid voor onze gezondheid te accepteren hoe eerder we beginnen onszelf te genezen.

Elements of Life wil degene die deze verantwoordelijkheid nemen handvatten meegeven om ons lichaam te voorzien van de juiste voorwaarden waarmee het zichzelf kan genezen en gezond te houden om zo vitaal en gezond oud te worden!

Vijf natuurgeneeskundige principes

Bekijk de vijf principes

Contact opnemen

Heeft u vragen neem dan direct contact met ons op