Fybromyalgie, Lupus, chronisch vermoeidheidssyndroom, auto-immuun ziekte

Kamp jij ook met één van deze chronische ziekte? Blijf je klachten houden? Lukt het je wel om ermee te leven? Zou het mooier zijn als je zonder klachten door het leven kan gaan? De weg kan zijn om de werkelijke oorzaak van je klachten te vinden. Zodat je begrijpt waar je aan kan werken en hoe je dit kan doen.

Elements of Life heeft zich de afgelopen tijd verdiept waarom auto-immuunziekten zoals Fibromyalgie, Lupus, reumatische artritis, schildklier aandoening enz, zoveel voorkomen bij vrouwen. Wat blijkt is dat veel vrouwen die hiermee worden belast ook een infectieziekte of een trauma achter de rug hebben. Virussen kunnen zich langere tijd in je lichaam nestelen en regelmatig tot lichamelijke klachten lijden. Je lichaam valt niet eigen cellen aan maar richt zich tegen deze cellen waar virus zich gevestigd heeft. Als je dit weet en luistert naar wat je lichaam nodig heeft dan kan je genezen. 

Leer meer over je ziekte en krijg nieuwe inzichten

Tijdens een basistraining van 3 uur geef ik je kennis over de oorzaken van jouw ziekte en leer ik je om verbinding met je lichaam te maken. Je kunt ervan uitgaan dat je lichaam in staat is zich te herstellen als je maar de juiste bouwstoffen aanlevert!

Interesse of weet jij iemand die dit kan gebruiken?

Stuur de mail door naar een vriend of vriendin of schrijf je in voor de basistraining. Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar info@elements-of-life.nl of een whatsapp bericht naar 0622511704met de gewenste datum. Er is een maximum van 6 personen per sessie, dus wees er snel bij!

Kosten € 45,-

De volgende data zijn er basistraining gepland:

19 mei
Tijdstip: 10.00-13.00u
Locatie: Lange Amerikaweg 66, Apeldoorn

11 Juni
Tijdstip: 10.00-13.00u
Locatie: Lange Amerikaweg 66, Apeldoorn